Ivan Patzaichin Sotie

Legendarul canoist a avut o cariera de succes a fost cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vara din 1968 1972 1980 si 1984. Dincolo de viata lui profesionala acesta si-a format o familie alaturi de Georgiana femeia care i-a devenit sotie.


Sotia Lui Ivan Patzaichin Marea Dragoste

Eu tot pe Ivan l-aș alege mărturisea Georgiana soţia sa.

Ivan patzaichin sotie. Ivan Patzaichin o poveste de iubire unică. Familia a postat pe pagina sa de. În urmă cu mai mulți ani acesta povestea cum a debutat povestea de dragoste cu Georgiana femeia care i-a fost alături din 1975 și până în ultimele clipe ale vieții.

Ivan Patzaichin n26 noiembrie 1949 Mila 23 Tulcea este un fost canoist român cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968 1972 1980 și 1984 și triplu laureat cu argintEste lipovean. Ivan Patzaichin a fost un mare campion dar și un familist convins. Share on Facebook Share on Twitter.

Blândul canoist lipovean a adus țării șapte medalii olimpice de aur iar pe lângă acestea zeci de alte titluri naționale și internaționale. Ivan Patzaichin este unul dintre eroii sportului românesc. Într-un interviu din urmă cu câţiva ani Georgiana soţia artistului a mărturisit că dacă ar fi să aleagă din nou tot pe marele campion l-ar alege.

Au trăit o poveste frumoasă de. Georgiana și Ivan Patzaichin s-au cunoscut în 1975 și de atunci până acum au trăit o poveste de iubire ca în filme. Au fost casatoriti timp de 45 de ani.

Povestea de dragoste dintre regretatul Ivan Patzaichin și soție începe acum mai bine de 46 de ani mai exact în anul 1975. Cum s-au cunoscut cei doi. Legendarul canoist Ivan Patzaichin a cunoscut-o pe soția sa Georgina încă din 1975 iar cei doi au format împreună un cuplu de mai bine de 46 de ani.

Cei doi au povestit acum câțiva ani cum s-au îndrăgostit unul de altul. Nu avea de unde sa stie atunci ca Georgiana ii va fi sotie pana in ultima clipa. Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică la vârsta de 71 de ani.

În urma tragicului eveniment familia lui a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ivan Patzaichin era internat de trei luni la Spitalul Elias din Capitală. În urmă cu mai mulți ani acesta povestea cum a debutat povestea de dragoste cu Georgiana femeia care i-a fost alături din 1975 și până în ultimele clipe ale vieții.

Femeia este distrusă și nu își poate reveni din șoc. Intr-o buna zi in timp ce isi repara masina a vazut ceva care i-a atras imediat atentia. Povestea de dragoste dintre regretatul Ivan Patzaichin și soție începe acum mai bine de 46 de ani mai exact în anul 1975.

Ivan Patzaichin a murit la 71 de ani. Ivan Patzaichin a murit la doar 71 de ani. Eu tot pe Ivan l-aș alege mărturisea Georgiana soţia sa.

Ne-am cunoscut așadar în august 1975 la Snagov în Baza Veche sanctuarul kaiaciștilor și canoiștilor dezvăluia Georgiana Patzaichin într-un interviu. Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică la vârsta de 71 de ani. Fostul canoist suferea de o boală incurabilă despre care familia nu a oferit mai multe detalii.

Ivan Patzaichin unul dintre cei mai mari sportivi ai Romaniei a incetat astazi din viata la varsta de. Ivan Patzaichin povestea ca s-a indragostit de Georgiana din prima clipa in care a vazut-o. Dincolo de viata lui profesionala acesta si-a format o familie alaturi de Georgiana femeia care i-a devenit sotie in 1976.

A lasat in urma o sotie indurerata pe Georgiana femeia care i-a fost alaturi in ultimii 45 de ani. 5 septembrie 2021 3 min read admn. 5 septembrie 2021 1336 de Leonard Bădilă.

A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport în 1975 necesită citare și a devenit membru al Clubului Sportiv Dinamo din București. Au trăit o poveste frumoasă de iubire şi unică. Nașterea fiicei sale a fost unul dintre cele mai remarcabile momente pe care le-a trăit.

Ivan Patzaichin o poveste de iubire unică. Legendarul canoist a avut o cariera de succes a fost cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vara din 1968 1972 1980 si 1984. A fost cred eu dragoste la prima vedere relata Patzaichin în urmă cu câțiva ani într-un interviu.

Eu tot pe Ivan l-aș alege mărturisea Georgiana soţia sa. Într-un interviu din urmă cu câţiva ani Georgiana soţia artistului a mărturisit că dacă ar fi să aleagă din nou tot pe marele campion l-ar alege. Soția Georgiana și fiica Ivona sunt cele două minuni din viața supercampionului care are statuie în curtea Clubului Sportiv Dinamo.

Într-un interviu din urmă cu câţiva ani Georgiana soţia artistului a mărturisit că dacă ar fi să aleagă din nou tot pe marele campion l-ar alege. Cine este sotia lui Ivan Patzaichin. El s-a căsătorit în 1976 cu Georgiana iar un an mai târziu a devenit tatăl unei fete Ivona.

Ivan Patzaichin o poveste de iubire unică. Soția lui Ivan Patzaichin distrusă de durere Georgiana Patzaichin i-a fost alături marelui canoist Ivan Patzaichin timp de 45 de ani. Ne-am cunoscut așadar în august 1975 la Snagov în Baza Veche sanctuarul caiaciștilor și canoiștilor dezvăluia Georgiana Patzaichin într-un interviu.

Pe Georgiana Ivan Patzaichin a cunoscut-o în urmă cu 46 de ani la Snagov și din momentul în care a văzut-o a știut că îi este sortită. Ivan Patzaichin unul dintre sportivii legendari ai României a încetat din viață astăzi răpus de o boală necruțătoare. Este vorba despre legendarul Ivan Patzaichin care a plecat dintre noi duminică la vârsta de 71 de ani.

Georgiana și Ivan Patzaichin au avut o relație de 46 de ani presărată cu amintiri memorabile. Campionul Ivan Patzaichin s-a stins astazi din viata la varsta de 71 de ani dupa o grea suferinta. Ivan Patzaichin unul dintre sportivii legendari ai României a încetat din viață astăzi răpus de o boală necruțătoare.

Vestea morții lui Ivan Patzaichin a îndoliat nu numai lumea sportului ci întreaga Românie însă nimeni nu resimte mai tare pierderea campionului ca familia sa soția Georgina și fiica Ivona. Noi dezvăluiri după moartea lui Ivan Patzaichin. Familia a venit cu primul mesaj oficial.


Tlquicqckwhynm


Rvw2a57lpr5szm


8kkptcnv K3fjm


Cum Arată Soția Lui Ivan Patzaichin Văd O Pereche De Picioare Bine Infipte In Tocuri Foto Libertatea


Bq9ramkxdcaomm


Georgiana Si Ivan Patzaichin Al Patrulea Deceniu De Iubire Marea Dragoste


Tef5z5udkjjiem


Ea Este Femeia Din Spatele Campionului Olimpic Cum Arata Sotia Lui Ivan Patzaichin La Brat Cu Marele Nostru Sportiv


Breaking News Veste Ingrozitoare A Murit Ivan Patzaichin Mesajul Familiei A Plecat Si Nu Se Mai Intoarce


Foto Uite Cum Arata Fata Lui Ivan Patzaichin Ivona Isi Insoteste Celebrul Tata La Diverse Evenimente Wowbiz


Ea Este Femeia Din Spatele Campionului Olimpic Cum Arata Sotia Lui Ivan Patzaichin La Brat Cu Marele Nostru Sportiv


Ea Este Femeia Din Spatele Campionului Olimpic Cum Arata Sotia Lui Ivan Patzaichin La Brat Cu Marele Nostru Sportiv


S Bjrpc S09avm


Fepdh6jsxvq2ym


Omtt0elntumugm


Spt F E5wtmfgm


Cutremurul Din 1977 L A Prins Pe Ivan Patzaichin La Snagov Am Fugit La București Mi Am Găsit Soția Tremurand In Pijamale In Curte Cu Fetița De Două Săptămani In Brațe Libertatea


Bucuresti Spectacol Maria Regina Inimilor Agerpres Actualizează Lumea


Ea Este Femeia Din Spatele Campionului Olimpic Cum Arata Sotia Lui Ivan Patzaichin La Brat Cu Marele Nostru Sportiv

Comments